Duudsonit Jukka ja Jarppi: Tällaista lahjaa nainen arvostaa

Joulu alkaa olla jo ovella ja suomalaiskodeissa mietitään kiivaasti joululahjahankintoja. Duudsonien Jukka ja Jarppi kertoivat, millaisia lahjoja he uskovat naisten arvostavan.

Subin Duudsonit tuli taloon-sarjaa tähdittävät Jukka Hildén ja Jarno "Jarppi" Leppälä kertoivat AVAlle, millaista lahjaa nainen arvostaa.

Millaista lahjaa nainen arvostaa?

Vaikka joulu lähestyy, Jukka ja Jarppi kehottavat panostamaan joululahjoja ennemmin arkisiin lahjoihin. Duudsonit uskovat, että arkinen muistaminen onkin naisille tärkeämpää kuin koreat lahjat jouluisin.

– Mielestäni pitäisi kohdella vaimoja ja naisystäviä oikein ihanasti antamalla kukkia vaikka päivittäin, Jukka toteaa.

Jarppi myöntää, että sopivia lahjoja ei kuitenkaan ole turhan helppo keksiä.

– Sen kun tietäisi, että mistä ne oikeasti tykkää, olisi paljon helpompaa, Jarppi toteaa.

– Kyllä ne varmaan tykkää ihan siitä ajatuksesta että niitä muistetaan. Välttämättä se lahja ei edes ole se pääpointti, vaan se, että muistetaan merkkipäivänä tai ihan arkisena päivänä, että hei, lähetänpä suklaata ja kukkia, Jukka pohtii.

Millaista lahjaa mies arvostaa?

Millainen lahja on sitten miehen mieleen? Jukka muistuttaa, että aina mieluisan lahjan ei tarvitse suinkaan olla materiaa.

– Sen lahjanhan ei tarvitse olla mitään tavaraa, vaan se voi olla myös joku yhteinen kokemus tai yllätys, Jukka muistuttaa.

Lahjan luonteella on Duudsoneille paljon merkitystä, sillä jekuistaan tunnetut veijarit ovat tottuneet vastaanottamaan toisiltaan hieman epämieluisampiakin lahjoja – jekkujen muodossa. Jarppi myöntääkin, että myös lahjan antajalla on merkitystä, kun mietitään, millainen lahja on miehen mieleen.

– Se riippuu siitä, keneltä se lahja tulee. Minä olen Jukalta saanut vuosien varrella ihan liikaa lahjoja, Jarppi nauraa.

Jukka myöntää, että lahjojen saaminen on kuitenkin yleensä hyvin mieluisaa.

– Se vähän riippuu, että millainen se lahja on. Kyllähän se aina on iloista, jos joku muistaa, varsinkin ihan arkisinakin päivinä, Jukka toteaa.

DUUDSONIT TULI TALOON jatkuu Subilla uusin, 2. tuotantokauden jaksoin torstaina 31.1. klo 21.

AVA

Kuva: AVA, Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja