Duudsonit-Jarpilla uusi aluevaltaus

Duudsoneista tuttu Jarno "Jarppi" Leppälä nähdään pian uudessa nettisarjassa Rallihullut.

Kahdeksanosainen nettisarja Rallihullut on kertomus ralliin hurahtamisesta. Sarjan pääosissa ovat Duudsoneiden Jarppi Leppälä sekä suomalaisen stunt-taiteen uranuurtajana tunnettu Crazy Mike Uuskoski.

Miehiä yhdistää rakkaus ralliin, mutta siinä missä Crazy Mikella rallikokemusta on aina EM-tasoa myöten, on Jarppi lajissa vasta aloittelija. Mies suoritti huhtikuussa kilpailijalisenssin vaatiman rallitutkinnon. Nyt hallussa on kilpailijalisenssi Riihimäen Urheiluautoilijoiden nimissä.

– Olin minä kerran aikaisemmin ollut ralliauton kyydissä, mutta silloin vain katolla, Jarppi virnistää.

Crazy Mikella on takanaan jo lukuisia autokilpailuja rallissa ja rallicrossissa. Parhaiten mies kuitenkin tunnetaan stunt-keikoistaan. Hän on myös suunnitellut, rakentanut ja koordinoinut suositun Yllytyshullut-sarjan autotemppuja. Miehet ovat tuttuja jo vuosien takaa, eikä Jarpin tarvinnut kauaa miettiä vastausta, kun Mike pyysi häntä mukaan ohjelmaan.

Ohjelman kymmenen minuutin mittaiset jaksot julkaistaan torstaisin Katsomossa. Niissä seurataan miesten värikästä matkaa idean synnystä itse Castrol-ralliin. Tästä matkasta ei taatusti puutu vauhtia, eikä yllättäviä käänteitä.

Sarja huipentuu Tampereella 28.-29.9. ajettavaan kansainväliseen Castrol-ralliin, jonne kaksikko lähtee haastamaan Volvo Original -merkkiluokan kilpailijoita. Kilpailu ajetaan Tampereen lähistön vaativilla sorateillä ja se päättää samalla rallin Suomen mestaruussarjan.

Rallihullut-sarja on katsottavissa vain Katsomossa. Jaksot julkaistaan torstaisin klo 18 alkaen 15.8.2013.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja