Duudson-Jukalla yllättävä balettitausta – pokaili tyttöjä

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vierailevana tuomarina nähtävä Duudson-Jukka haluaa nähdä lavalla tunnetta ja heittäytymistä.

Duudsonit-ryhmästä tuttu Jukka Hildén on seurannut tiiviisti tansseja, sillä hänen ystävänsä Jarppi Leppälä osallistui Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun vuonna 2011. MTV3-kanavan Posse-ohjelmastakin tuttu Hildén ei kuitenkaan aio hakea vinkkejä tuomarointiin Jarpilta, vaan luottaa tunteen voimaan.

– Odotan näkeväni fiilistä ja hyvää show‘ta. Ammattilaiset saavat keskittyä tekniseen puoleen, minä katson sitten tanssin henkeä ja heittäytymistä, Jukka kertoo.

– Arvostelisin tuomareitakin, jos saisin, Jukka heittää.

Vaikka Jukka ei kehuskele tanssitaidoillaan, häneltäkin löytyy yllättävä menneisyys modernin tanssin parissa. Hildén lähti vaihto-oppilaaksi Yhdysvaltoihin opiskellessaan lukiossa vuonna 1998.

Hän ajatteli pääsevänsä helpolla ja valitsi lukujärjestykseensä luovia aineita. Yksi näistä oli modernin tanssin kurssi, joka on jäänyt Jukalle mieleen ikihyviksi.

– Salissa minua odotti kaksikymmentä tyttöä balettiasut päällään! En ollut lukenut kurssin kuvausta tarkemmin, Jukka nauraa.

Nuoren Duudsonin elo tanssikurssilla ainoana poikana ei kuitenkaan ollut hassumpaa. Hän sai tytöiltä apua ja opastusta tanssiasentojen kanssa.

– Tyttöjähän minä sinne meninkin pokaamaan, Jukka myöntää.

Seinäjoelta kotoisin olevalle hurjapäälle kotoisin tansseista on tango, joka on imeytynyt vereen jo äidinmaidosta.

– Itse vedän sellaista diskohumppaa, kun sille päälle satun. Jorma voisi luonnehtia sitä sanoin ”ei huono, aika persoonallinen ote”, Jukka vinkkaa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat