Duudson-Jarppi kärsii laihtumisesta: Ylipaino on ylivoimaa

MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssahteleva Jarppi Leppälä on pudottanut painoa monien osatekijöiden summana.

MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -pyörähdystensä ja persoonansa myötä Suomen kansan lumonnut Jarppi Leppälä on sutjakoitunut olemukseltaan huomattavasti.

Vaikka rankoilla tanssitreeneillä on osansa kaventuneeseen olemukseen, alun perin elopaino tippui jo selkävamman kuntoutuksen myötä. Miehen selkä murtui eräässä Duudsonien tekemässä stuntissa. Energinen mies ei vaikuta paljoakaan vaakaan tuijottavaan, vaan painonpudotus vaikuttaa enemmänkin surettavan miestä.

– Painoa ei ainakaan ole tullut lisää. Ylipaino on ylivoimaa ja ylivoima on kärsinyt, sympaattinen Jarppi lataa suoraan MTV3.fin Viihdeuutisille.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman lukuisten tuntien treenaus tekee muutoksia useiden tanssijoiden maneereihin pidemmäksikin aikaa. Elämäntapoihin Duudson-taiteilijan tiivis tanssiminen ei ole vaikuttanut, ja mies nauttiikin ruuasta paremmalla mielellä.

– Nyt voi hyvällä omallatunnolla ahdata herkkuja. Kun treenaa kolme tuntia, voi hyvin käydä sen jälkeen pitsalla, mies iloitsee.

sunnuntaisin MTV3-kanavalla!

DUUDSONIT AMERIKASSA kaikki jaksot katsottavissa marraskuun alkuun asti Subin netissä osoitteessa sub.fi/duudsonit.

DUUDSONIT TULI TALOON Subilla ja Subin netissä keväällä 2012.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat