Mainos

Duetto Sealin kanssa merkittävä sysäys Erikssonin uralle?

Radio Novan musiikkipäällikkö Mikko Harjunpää pitää Anna Erikssonin ja megatähti Sealin yhteistyötä merkittävänä saavutuksena Erikssonin uralla. Eriksson kertoi tänään Radio Novan Aamun Radiossa laulavansa dueton yhdessä brittiläisen soul-laulaja Sealin kanssa hänen uudella levyllään.

- Tämä on todellinen kunnianosoitus suomalaisen artistin Anna Erikssonin uskottavuudelle. Tällä yhteistyöllä saattaa olla merkittävä sysäys Annan tulevaisuudelle. Varsinkin nyt, kun Anna on tehnyt ensimmäisen englanninkielisen albumin ja haluaa tavoitella jossain määrin kansainvälisiä markkinoita, on tämä hänelle erittäin merkittävä saavutus, Harjunpää ylistää tuoretta yhteistyötä.

Musiikkipäällikkö Harjunpään mielestä Sealia voi hyvällä syyllä sanoa maailmanluokan artistiksi, sillä hän on yltänyt komeisiin saavutuksiin pop-musiikin saralla. Taustaltaan nigerialais-brasilialainen Seal on muun muassa palkittu kolmella Grammy-palkinnolla. Myös Eriksson on määrätietoiseksi artistiksi, joka on jo tähän mennessä tehnyt oman näyttävän uransa.

- Anna Eriksson on tehnyt pitkän, toistakymmentä vuotta kestäneen ja määrätietoisen uran mielikuvallisesti kukkamekkoisesta iskelmälaulajasta kansainvälisen tason estraditaiteilijaksi. Uskon, että se ollut Annan toive, ja tämä jos mikä vie Annan uraa eteenpäin.

Merkittävä askel suomalaiselle pop-kulttuurille

Eriksson valittiin useiden eurooppalaisten artistien joukosta Sealin duettopariksi. Mutta miksi juuri Eriksson?

- Uskon, että siinä vaikuttaa yksin ja ainoastaan se lahjakkuus, jonka valinnan tehneet ovat nähneet siinä tulkinnassa, äänessä ja soundissa. Erikssonin soundissa on ollut sitä kansainvälisyyttä, minkä Seal on hyväksynyt rinnalleen, Harjunpää kehuu.

Harjunpää näkee Seal-yhteistyön olevan merkittävä askel myös suomalaiselle pop-musiikkikulttuurille.

- Kyllähän tämä on jatkumoa sille, että aikoinaan suomalaista pop- ja rockmusiikkia on lähdetty viemään maailmalle. Sanotaan HIM, Nightwish, Rasmus, Sunrise Avenue ja nyt Anna Eriksson.

- Uskon, että kokonaisvaltaisesti Suomi nauttii arvostusta ja tietoisuutta populaari- ja rock-kulttuurin alueella maailmalla. Tämä on pieni askel suomalaisille, mutta suuri suomalaiselle pop-kulttuurille, Harjunpää tiivistää.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.