Dubaihin asettunut Anni Uusivirta: Suomessa oli orpo olo

Miss Suomi 2011 -finaalista muistettava Anni Uusivirta asuu nykyään Dubaissa. Kaunotar muistelee mietteliäänä yritystään asettua Suomeen asumaan.

Lentoemäntänä Abu Dhabissa työskennellyt Anni Uusivirta muutti takaisin Suomeen vuonna 2011. Tuolloin hän tuli tunnetuksi Miss Suomi -finalistina ja näyttävä Anni valittiin myös lehdistön suosikiksi.

Missimittelön myötä Uusivirta jätti lentoemännän työnsä ja yritti asettua Suomeen. Kuitenkin noin vuosi sitten hän teki paluun Arabiemiraatteihin.

Nykyään Uusivirta asuu Dubaissa ja toimii jälleen lentoemäntänä, tosin tällä kertaa yksityisellä lentoyhtiöllä.

–Jossain vaiheessa voi olla, että palaan Suomeen, mutta en ainakaan lähivuosina. Tosin koskaan ei tiedä kuinka käy. Nyt olen kuitenkin asettunut Dubaihin, siellä on suurin osa ystävistäni ja hyvä olla. Tykkään olla lämmössä ja auringossa.

Eläinsuojelugaalassa viihtynyt Uusivirta muisteli MTV.fille, että yllättäen Suomeen palaaminen olikin ollut aikamoinen kulttuurishokki. 

– 2011 ajattelin, että nyt tulen Suomeen ja jään tänne. Se ei kuitenkaan ollut niin helppoa.  Suomessa olin vähän orpona täällä.  

–  Sitä jotenkin luulee aina, että kun tulee takaisin kotiin, niin aika olisi pysähtynyt ja kaikki olisivat odottaneet minua Suomessa. Kaikki kuitenkin kasvavat ja elävät, muuttuvat. Se oli vaikeata, oli todellinen kulttuurishokki tulla takaisin.

Vaikka Uusivirta viihtyykin nyt Arabiemiraateissa, kuvailee hän Suomen olevan aina hänen kotinsa.

Lue myös:

    Uusimmat