Mainos

Drew Barrymore on ylpeä vioistaan

Näyttelijä Drew Barrymore ei välitä epäonnistumisistaan. Positiivisesti elämään suhtautuva tähti on iloinen siitä, ettei ole täydellinen.

Syyskuussa Suomenkin teattereihin saapuvan Kaukorakkautta -elokuvan tähti Drew Barrymore on ollut elämänsä aikana kolme kerta vieroituksessa ja kaksi kertaa naimissa. Epäonnistuneet liitot ja päihteiden väärinkäyttö eivät kuitenkaan ole lannistaneet entistä lapsitähteä.

– Kurjat hetket ovat muokanneet minusta sen ihmisen, joka nyt olen. En haluaisi niistä eroon, koska pidän siitä, että minussa on vikoja. Ne auttavat minua kasvamaan ja muuttumaan sekä tulemaan paremmaksi ja vahvemmaksi ihmiseksi, Barrymore vakuuttaa.

Tähti ei suostu syyttämään epäonnistumisistaan päihdeongelmaisia vanhempiaan, jotka erosivat jo tähden ollessa pieni.

– Elämäänsä ei voi elää syyttämällä omista virheistään vanhempiaan ja siitä, mitä he tekivät tai eivät tehneet, Barrymore sanoo.

– Tajusin, että oli ajanhukkaa olla vihainen vanhemmilleni ja sääliä itseäni.

Nykyään Barrymore on onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Tähti osaa myös olla ylpeä saavutuksistaan.

– Olen todella innoissani viime vuosista. Olen ylpeä niistä, sillä en tiennyt minulla olevan niin paljon itsekuria. Olen työskennellyt ahkerasti ja saanut tehdä asioita, joita olen aina halunnutkin tehdä. Nyt minulla menee todella hyvin. Haluan vain varmistaa, että työni ja muu elämäni ovat sopivasti tasapainossa keskenään, koska työ on elämäni ja rajat voivat olla häilyviä, tähti selitti Daily Telegraphin haastattelussa.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.