Mainos

Drake jäi rannalle

Vihreiden päänvaivaksi muodostunut Markus Drake jäi lopulta kauaksi kansanedustajan paikasta. Huumemyönteisillä mielipiteillään tunnetuksi tullut ehdokas yritti kansanedustajaksi Helsingin vaalipiiristä. Vihreät sanoutuivat kampanjan aikana vahvasti irti Drakesta, mutta yleisesti hänen arveltiin voivan haitata puolueen vaalimenestystä. Sunnuntai-iltana Drake vastasi arvosteluun viittaamalla vihreiden hyvään menestykseen.
-En tunne tehneeni mitään sabotaasia, sillä olen vain ollut oma itseni tässä vaalikampanjassa. Olen tuonut puolueelle sen äänimäärän, jolla ihmiset ovat minua äänestäneet, Drake sanoi.
-Olen kiitollinen jokaiselle, joka on äänestänyt minua ja jokaiselle, joka on uskaltanut äänestää vihreitä. Politiikan teko jatkuu niin kuin sitä on jatkunut joka päivä ennen vaaleja ja vaalien jälkeen.

Vihreät nuoret ja opiskelijat syrjäyttivät järjestön puheenjohtajana toimineen Draken, kun tämä oli käyttänyt kannabista julkisesti puolueen vaalimökillä. Nuori mies ei osaa vielä sanoa, onko hänellä tulevaisuutta vihreissä. Parin seuraavan viikon aikana hän aikoo keskittyä tapaamaan häntä vaaleissa tukeneita ihmisiä ja valmistautua vihreiden nuorten ja opiskelijoiden kevätkokoukseen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.