Mainos

Doping vei MTV3 Internetin ennätyksiin

Doping-uutisoinnin nostattama kohu toi MTV3 Internetin sivuille eilen, keskiviikkona 28. helmikuuta sen kaikkien aikojen ennätysyleisön. MTV3 Internetissä vieraili eilisen aikana kaikkiaan 184 629 ihmistä, mikä on 20 prosenttia enemmän kuin viime maanantaina, edellisenä ennätyspäivänä.

MTV3 Internetiin kertyi käyntejä kertyi kaikkiaan 306 000. Sivulatauksia kertyi peräti 1,74 miljoonaa kappaletta. Luvut perustuvat Taloustutkimuksen wtm-tutkimukseen.

Suosituimmat aiheet olivat eilen uutiset ja urheilu.
-Tämä on selkeä esimerkki siitä, että Internet on lyönyt itsensä läpi tiedotusvälineenä kiihkeinä uutispäivinä, sanoo päätoimittaja Tomi Lindblom MTV3 Internetistä.
-Vuoden aikana tapahtunut kasvu on ollut lisäksi ällistyttävää. Vielä vuosi sitten, 28. helmikuuta 2000, MTV3 Internetin sivuilla kävi vain 57 762 ihmistä - nyt siis yli kolminkertainen määrä.

Helmikuu 2001 oli samalla kaikkien aikojen ennätyskuukausi MTV3 Internetille. Vielä vahvistamattomien ennakkotietojen mukaan MTV3 Internetissä vieraili helmikuussa lähes 800 000 eri ihmistä.

MTV3:n Internet-toimitukseen on myös tullut ennätysmäärä samaan aiheeseen liittyviä uutispalautteita; runsaassa puolessa vuorokaudessa lähes 100 dopingaiheista sähköpostikommenttia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.