Mainos

Doping-tunnustus jakaa uutisten seuraajat

Hiihtäjä Mika Myllylän doping-tunnustus ja sen keräämät reaktiot herättävät vilkasta keskustelua MTV:n uutisten verkkopalvelussa. Aamulla aihe oli kerännyt lähes 140 kommenttia.

- Olisi nyt antanut kisajoukkueelle tilaisuuden keskittyä rauhassa, harmittelee olympialaisiin viittaava nimimerkki Huono ajoitus.

Moni kuitenkin kiittelee Myllylää rehellisyydestä ja arvostelee kilpailujärjestelmää laajemmin.

- Ei kannata kuvitella, että minkään maan huiput olisivat puhtaita. Tilanne pysyy sellaisena niin kauan kuin kisoissa on reilut rahapalkinnot, kommentoi Masa.

Suomen olympiakomitean puheenjohtaja Roger Talermo luonnehti Myllylän doping-tunnustusta takapakiksi suomalaisen hiihdon maineelle. Suurin osa keskustelijoista taas kritisoi Talermon omaa lausuntoa epärehellisyyden kannattamisesta.

- Hiihdon nykyimago ei heilahda mihinkään, koska remmissä ovat jo uudet hiihtäjät ja pitkälti uudet taustavaikuttajatkin. Kansa haluaa vain totuuden julki rehellisesti, ja homma voi jatkua uudelta pohjalta, nimimerkki Jussi arvioi.

Facebook-palvelussa Mika Myllylän faniklubissa on 288 jäsentä. Fanisivulla vasta kolme henkilöä on kommentoinut Myllylän paljastusta, kaikki heistä puolustavaan sävyyn.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.