Mainos

Done irtisanoo 40

Done-konserniin kuuluva Reach-U Solutions Oyj käynnistää yt- neuvottelut toimintana tehostamiseksi. Henkilöstövähennysten tavoitteena on kustannusten alentaminen, päällekkäisyyksien karsiminen sekä konserniin liittyneiden yhtiöiden ja Reach-U:n toimintojen yhdistämisen loppuunsaattaminen. YT-neuvottelut eivät kosketa Reach-U Partners Oy:tä eivätkä yhtiön Lontoon ja Viron toimintoja. Uusien yt-neuvottelujen kohteena olevan henkilöstön vähentämistarpeen arvioidaan olevan 40 henkilöä Suomessa.

Kun otetaan lisäksi huomioon yhtiön muut toimenpiteet kustannusten leikkaamiseksi ja toiminnan tehostaminen yhtiön Viron-toiminnoissa, arvioioi yhtiö kokonaishenkilömääränsä olevan 110 henkilöä vuoden loppuun mennessä.

Reach-U Solutions on Donen tytäryhtiö. Reach-U on ratkaisuja ja ohjelmistoja tarjoava yritys, joka on erikoistunut paikannus-, personointi- ja viestintäohjelmistojen kehittämiseen. Sen lisäksi yritys tarjoaa ohjelmistosovelluksia ja järjestelmäintegraatiopalveluita, jotka tukevat näiden teknologioiden toimittamista asiakasympäristöön. Suomen lisäksi Reach-U:lla on yhtiöt Isossa-Britanniassa ja Virossa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.