Don Tamin tyylissä kultaa ja leopardikuosia – katso

MTV3:n jääkiekkoasiantuntija Juhani Tamminen esiintyi Suomen MM-avauksessa tyylilleen uskollisena.

Juhani "Tami" Tamminen nousi viime vuoden jääkiekon MM-kisoissa suorastaan tyyli-ikonin asemaan näyttävien ja värikkäiden vaatevalintojensa myötä. Uuteen tyyliin on otettu vaikutteita räväköistä vaatevalinnoistaan tunnetulta kanadalaiselta valmentaja-selostaja Don Cherrylta. Tamin näyttävä tyyli onkin nimetty suomalaisittain Don Tami -tyyliksi.

Don Tami kommentoi Suomen MM-avauspeliä totutusti näyttävässä asukokonaisuudessa. Tammisen tyyli oli perjantaina Suomi-Saksa-pelissä kokonaisuudessaan hillitty, mutta näyttävyyttä asuun toivat kultaiset ja leopardikuvioiset yksityiskohdat.

Don Tami myönsi aiemmin keväällä MTV3.fin haastattelussa, että tyyli ei ole syntynyt sattumalta, vaan sen takana on paljon työtä ja tarkkaa suunnittelua.

– Don Tami ei ole pelkkä vaatetyyli, vaan siihen kuuluu tietty verbaliikka ja kaikki. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että suunnitellaan kunnolla tällainen paketti, Juhani Tamminen sanoi.

Aurinkokuninkaan tyyli on poikinut myös kokonaisen Don Tami -vaatemalliston, johon kuuluu muun muassa lippalakkeja, paitoja ja kaulahuiveja.

Suomi-Saksa-ottelu esitetään suorana MTV3:lla, MTV3 MAX Sport 1:llä sekä Katsomo.fissä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat