Dita Von Teese päivitti seksikästä alusvaatevarastoaan

Burleskitaiteilija Dita Von Teese vieraili Australiassa ja nappasi mukaansa alusvaatteita yli 1 400 eurolla, kertoo The Daily Telegraph.

Australian Sydneyssä vieraillut burleskitaiteilija, pin-up- ja fetish-mallinakin toiminut Dita Von Teese osti yli 1 400 eurolla seksikkäitä alusvaatteita ennen kuin palasi takaisin Yhdysvaltoihin. Von Teese on tunnettu omasta tyylistään, johon hän on ottanut vaikutteita 40- ja 50-lukujen muodista sekä pin-up glamour-kuvista. Korsettien, hansikkaiden ja saumasukkien käyttö on merkittävä osa Von Teesen arkea ja lavarekvisiittaa.

Von Teese kuvaili ostosvimmansa johtuneen siitä, että "alusvaatteet olivat liian ihania jätettäväksi henkariin roikkumaan".

– Von Teese osti ensi töikseen Do You Think I´m Sexy -merkkiset röyhelöiset alushousut, sukkanauhat ja rintaliivit, lähde kertoi The Daily Telegraphille.

– Sitten hän kysyi lisää alusvaatteita ja me lähetimme hänelle kasan varastossa olleita tuotteitamme. Hän piti ne kaikki. Kiitokseksi hän lähetti meille nimikirjoituksin varustetut alushousut ja kirjeen, joka oli sinetöity suudelmin!

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuvat: Gettyimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat