Mainos

Diili-Sampon Metallica-projekti puksuttaa eteenpäin kovaa vauhtia

Diili-Sampo kertoo Metallican konsertin järjestämisen menneen vauhdilla eteenpäin.

Diili-Sampon suuri haave sukkuloi kovaa vauhtia eteenpäin. MTV3.fin Viihdeuutiset uutisoi viime joulukuussa MTV3:n Diili-ohjelmaan osallistuneen Sampo Kaulasen kunnianhimoisesta hankkeesta, jota Diili-Sampo oli kaavaillut yhdessä tuttujensa Jouni Talvisen ja Arttu Lipsosen kanssa.

Poppoo muodosti Sataprossaa-hyväntekeväisyysjärjestön, jolla on edelleen sama hullu tavoite: saada suosikkibändi Metallica Ylläkselle esiintymään.

Diili-Sampo kertoo kesäloman tohinassa projektin edenneen kovalla tahdilla.

– Koko ajan tapahtumaa pumpataan eteenpäin. Bändiin olemme saaneet jo yhteyden, Sampo iloitsee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Nopeatahtisuus on yllättänyt myös Sampon.

– Itsekin yllätyin, miten hyvin tämä projekti lähti liikkeelle. Nyt on kyseessä enää rahoitusongelmat, joihin meillä on muutamia viritelmiä, hän tuumailee.

Bändin tuominen Lappiin vaatiikin aikamoisia rahamääriä, sillä Sampo kertoi joulukuussa MTV3.fin Viihdeuutisille bändin esiintymisen maksavan reippaan miljoona euroa.

Diili-Sampo erosi huhtikuussa tyttöystävästään, syksyn 2010 Diili-kilpailija Michele Murphysta. Sampon mukaan tällä hetkellä ei ole suhdeviritelmiä.

– Kesäheiloja ei ole, eikä ole nyt hakusessa, hän täsmentää.

Syksyllä MTV3-kanavalla alkavaa Diiliä reipas nuorimies odottaa innolla.

– Odotan sitä todella paljon mielenkiinnolla. Sain itse siitä itse lisää julkisuutta ja hyviä ystäviä. Se on ollut elämäni paras tapahtuma. Mielestäni se on hyvä mahdollisuus kaikille, Sampo hehkuttaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.