Mainos

Diili-Sampon hurja suunnitelma: Metallica Ylläkselle esiintymään

Diili-ohjelmasta tutu Sampo Kaulanen aikoo hyväntekeväisyyden nimissä saada Metallican Ylläkselle esiintymään.

Sampo on yhdessä Diili-ohjelmasta tuttujen Jouni Talvisen ja Arttu Lipsosen kanssa muodostanut Sataprossaa-hyväntekeväisyysjärjestön, jolla on hullu tavoite: saada suosikkibändi Metallica Ylläkselle esiintymään.

– Idea lähti Jounin unesta, että aika paksulla pohjallahan tämä on. Toisaalta, kun tarpeeksi uskoo, niin kaikki on mahdollista. Janne Niinimaa on kuulemma ollut jo yhteydessä johonkin Metallican jäseneen, Sampo kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Sampo kertoo, että Jounin Googlen kautta saamien tietojen mukaan Metallican keikkapalkkiot hipoisivat ainakin miljoonaa euroa. Helppo urakka miehillä ei todellakaan ole edessä.

Hjallikselle esiteltiin jo ideaa ja hän vähän nauroi sille, että ’olimme aamulla vähän vain laskeskelleet budjettia’. Mutta toisaalta, jos sinne saapuisi 10 000 ihmistä ja keikkalippu olisi 100 euroa, niin siinähän sitä jo oltaisiin. Kunhan keikkakulut saataisiin katettua, niin muut tapahtuman tulot menisivät hyväntekeväisyyteen.

Miehillä olisi tavoitteena saada Metallica Ylläkselle esiintymään syksyllä 2012, mutta se on Sampon mukaan vain ”hatusta heitetty luku”. Sampon, Jounin ja Artun muodostama Sataprossaa-järjestö on ehtinyt jo kerätä varoja vanhuksille ja tulossa on muun muassa seinäkalenterien myyntiä yrityksille. Näihin verrattuna Metallican saaminen Ylläkselle on paljon suurempi haaste.

Diili-miesten hurjasta ideasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.