Diili-Antti: Pelkäsin saavani potkut Sipoonrannasta

Diili-ohjelmassa Hjalliksen neuvonantajana nähtävä Antti Seppinen koki keskikesällä sydämentykytyksiä uudessa työpaikassaan. Heinäkuu oli Sipoonrannassa niin hiljainen, että Antti pelkäsi saavansa potkut pomoltaan.

Diili-voittaja Antti Seppinen ei kuullut koskaan ohjelmassa Hjalliksen tylyä lausetta "Sä saat potkut". Mutta tänä kesänä Antti valmistautui henkisesti kyseiseen fraasiin.

– Pieni pelko oli, että potkut tulee. Mutta sellainen pitääkin olla, jotta tekee hyvää tulosta, Antti kertoi tiistaina MTV3:n syysohjelmiston pressitilaisuudessa.

Syynä potkupeloille oli harvinaisen hiljainen heinäkuu. Helteet rokottivat Sipoonrannan asuntojen myyntiä rajusti.

– Heinäkuu oli hiljaisempi kuin toivoin, puhelin ei pirissyt ollenkaan. Vaikka olenkin ollut töissä pankissa ja tiedän, että heinäkuu on hiljainen.

– Omassa päässä mietin, että helvetti, nyt suunta ei ole oikea.

Hjallikselta ei koskaan tullut asiasta palautetta, ja pomo myhäilikin pressitilaisuudessa Antin vieressä tyytyväisen oloisena.

Antti kiittelikin, että elokuu on pannut mukavasti vauhtia kiinteistöbisneksiin. Nyt hänellä oli jo huojentunut olo.

– Alkusyksy näyttää hyvältä. Viime viikko oli yksi parhaista viikoista koko projektin aikana, ja suuntaus on nyt oikea. Aina ei mene tasaisesti, kuten elämässä muutenkin. Tulee pikku nousuja ja laskuja. Nyt ollaan hyvässä nousussa, Antti hymyili.

Hjalliksen Diili alkaa maanantaina 13.9.2010 kello 20.00 MTV3-kanavalla. Lue kaikki uudesta kaudesta täältä.

Teksti: Heli Vartiainen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat