Mainos

Digiboksien päivitykset askarruttavat kuluttajia

Digiboksien päivitykset ja tekstitysongelmat mietityttävät eniten uuteen palvelunumeroon soittavia kuluttajia.

Juuri ennen joulua avattiin palvelunumero, johon kuluttajat voivat soittaa digibokseihin ja -televisioon liittyvissä asioissa. Puheluita on tähän mennessä tullut noin 4 500 eli vajaat parisataa yhteydenottoa päivässä.

Eniten ongelmia näyttävät aiheuttaneen satunnaisten maahantuojien digisovittimet, joiden valmistajat ovat Suomessa outoja. Näihin laitteisiin ei välttämättä ole saatavissa päivityksiä.

Digisovittimien suosio kasvaa huimaa vauhtia, ja ennakkotietojen mukaan tänä vuonna tukkukaupasta toimitetaan vähittäismyyntiin jo puoli miljoonaa laitetta.

Elektroniikan tukkukauppiaiden toimitusjohtaja Pentti Karhu arvioi, että markkinoilla on tätä nykyä jopa kaksikymmentä erilaista digisovitinta.

Ruuhkaisimmat ajat puhelinpalvelussa ovat arkisin kello 11-14 ja iltaisin kello 17-20, mutta viikonloppuisin on hiljaisempaa.

Kuluttajat voivat esittää kysymyksiä koko maassa soittamalla numeroon 0306 344 488 tai lähettämällä kysymykset sähköpostitse osoitteeseen info@digitv.fi. Palvelukeskus toimii joka päivä klo 9-22 joulu- ja juhannusaattoja lukuun ottamatta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.