Dieettivillitys hämmentää: Laihdu hengittämällä

Tuntuu siltä, että tänä päivänä sana painonpudotus on liki jokaisen huulilla ja samalla koko ajan paljastuu uusia keinoja, joilla kiloja on saatu karisemaan. Tuore dieetti lupaa, että painonpudotus on mahdollista pelkästään hengittämällä oikein.

Japanilainen Miki Ryosuke, 55, väittää pudottaneensa painoaan huimat 12,7 kiloa seitsemässä viikossa – vain hengittämällä oikein. Miehen mukaan oikeaoppista hengittämistä ei tarvitse harrastaa kuin muutaman minuutin päivässä.

Ryosuke kertoo löytäneensä painonpudotuksen kannalta optimaalisimman hengitystavan täysin vahingossa. Mies oli tehnyt hengitysharjoituksia lievittääkseen selkäkipujaan ja viikkojen kuluessa hän huomasi painonsa laskevan.

Long Breath Dietin kantavana ajatuksena on hengitykseen keskittyminen: tarkoitus on hengittää pitkään ja syvään ensin sisään ja sen jälkeen hyvin aggressiivisesti ulos. Dieetille ryhtyvän on tärkeää ottaa hengitysharjoituksia varten tietty asento, jossa hengitetään sisään ensin kolme sekuntia ja sen jälkeen hengitetään ulos seitsemän sekunnin ajan. Ryosuke lupaa, että hengitysharjoituksia päivittäin tekevän paino lähtee hurjaan laskuun.

Epäillään, että hengittämisen painoa laskevat vaikutukset saattavat johtua siitä, että hengittäminen parantaa ihmisen lihasvoimaa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa lisäämällä veren happipitoisuutta.

Lisää laihduttamisesta Suurin pudottaja -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Lähde: Daily Mail

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja