Mainos

Dianan nimellä tehdään rahaa

Prinsessa Dianan muistorahasto aikoo solmia lähes tuhat kauppasopimusta kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen.

Prinsessa Dianan muistorahasto aikoo solmia lähes tuhat kauppasopimusta kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen, kertoi Britannian yleisradioyhtiön BBC:n tv-ohjelma maanantaina. Tämä siitäkin huolimatta, että Spencerin jaarli, prinsessan nuorempi veli, ja muut tämän sukulaiset ovat lehdistön välityksellä pyytäneet jättämään prinsessan mieluummin rauhaan kuin käyttämään tämän nimeä, kuvaa ja nimikirjoitusta hyväntekeväisyystarkoituksessa. Rahaston laillisen neuvonantajan mukaan sopimukset tulevat poikimaan satoja miljoonia puntia.

Aiemmin Dianan muistorahasto on herättänyt arvostelua margariinipaketeilla ja pörröisillä purppuranpunaisilla nalleilla, jotka kantoivat Dianan logoa. Myös Yhdysvalloissa muistoesineet ovat lisääntyneet ja eräs yritys on suunnitellut Diana-nuken valmistamista.

Rahaston johtoon nimitetyn Andrew Purkisin mukaan säätiön perusajatus ei ollut pelkästään se, että prinsessan muistoa vaalittaisiin erilaisten tavaroiden ja monumenttien kautta, vaan myös jatkuvan auttamistyön muodossa. Prinsessa Dianan muistorahasto perustettiin hänen kuolemansa jälkeen viime elokuussa. Tarkoitus oli kerätä rahaa prinsessan suosikkikohteisiin, kuten kodittomien ja aids-potilaiden auttamiseen sekä maamiinoja vastustavaan työhön.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja