Mainos

Dianan kuolema tekee häistä erityisen emotionaalisen juhlan

Lontoossa häävalmistelut on nyt tehty ja kaupunki on valmis ottamaan vastaan yli 400 000 ihmistä, jotka saapuvat seuraamaan huomisia häitä.

Junaliikenteen arvioidaan ruuhkautuvan, samoin kaupunkiin johtavien teiden. Osa innokkaista on kuitenkin saapunut paikalle jo hyvissä ajoin ja leiriytynyt Buckinghamin palatsin tietämille. Heille tärkeintä on saada aitiopaikka ja mahdollisesti näköyhteys ohi ajavaan hääpariin.

Prinsessa Dianan kuolema tekee tästä juhlasta erityisen emotionaalisen. Williamin suhteellisen suojatun lapsuuden ja äidin pyrkimyksen tutustuttaa poikansa normaaliin elämään odotetaan nyt tuottavan hedelmää.

Tuoreen avioparin uskotaan modernisoivan kuningashuonetta, ja se työ on jo alkanut. Williamin valitessa puolisokseen Katen - tai huomisesta lähtien Catherinen - kuningashuone sai kaipaamansa kontaktin tavallisten ihmisten elämään. Katen katsotaan olevan täydellinen hoitamaan velvollisuutensa Williamin puolisona.

Kuningashuoneen krittiikkiä ei täällä tällä hetkellä juurikaan kuulu. Se tosin kummastuttaa, että media ei saa laskea seremoniasta leikkiä.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.