Mainos

Dianan henkivartija kertoi onnettomuusillan tapahtumista

Prinsessa Dianan henkivartija Trevor Rees-Jones on kertonut lehdistölle onnettomuusillan tapahtumista. Hän muistaa autoa kuljettaneen Henri Paulin tilanneen baarissa ennen onnettomuutta "väriltään keltaista" juomaa.

Varsinaisista onnettomuustapahtumista Rees-Jones ei edelleenkään muista mitään. Viimeisimpiä muistikuvia on havainto onnettomuusautoa seuranneesta vaaleasta autosta.

Henri Paulin verestä löytyi alkoholia kolminkertaisesti lain sallimaan maksimimäärään verrattuna. Rees-Jones muistaa nähneensä Paulin tilaavan hotellin baarissa juomia muutamia tunteja ennen onnettomuutta. Rees-Jonesin mukaan kaikki viittasi siihen, että Paul ei odottanut työtehtäviä.

Rees-Jonesin mukaan Dodi Al Fayed turhautui hotellin edessä odottaviin valokuvaajia ja päätti seurueen poistumisesta. Al Fayed oli kertonut, että kaksi autoa oli harhautusta varten hotellin edessä ja kolmas odotti takaovella. Osa henkivartijoista lähti liikkeelle harhautusautoilla. Rees-Jones kertoi, että hän ei ollut ilahtunut henkivartijoiden hajaantumisesta.

Prinsessa Diana, Dodi Al Fayed ja Henry Paul menehtyivät auton törmättyä pilariin pariisilaisessa moottoritien tunnelissa 31.8.
(AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.