Mainos

Diabetes-testiryhmä valittu

Helmi ja Abbott tarjoavat diabeetikoille mahdollisuuden kokeilla FreeStyle Lite -verensokerin mittausjärjestelmää. Kokosimme yhteen testaajien ajatuksia siitä, miksi juuri he ovat oikeita henkilöitä testaamaan FreeStyle Liteä.

Haimme testiryhmään henkilöitä, jotka haluavat tutustua FreeStyle Lite verensokerin mittausjärjestelmään. FreeStyle Lite-tuotteissa yhdistyvät edistyksellisimmät teknologiat sekä mahdollisten mittausvirheiden minimointi.

Kysyimme testaajilta, miksi juuri he ovat oikeita henkilöitä testaamaan tuotetta. Näin testiryhmään hakeneet kertoivat sairaudestaan:

Nainen, 29

"Olen sairastanut tyypin ykköstyypin diabetesta 21,5 vuotta, joten olen elämäni aikana saanut käyttää monenlaisia verensokerimittareita. Mittaan tällä hetkellä sokereita n. 5-6 kertaa päivässä, joten käytössäni mittaria käytettäisiin paljon. Freestyle Lite tulee myös olemaan seuraava mittarini, kunhan saan vanhan mittarini liuskat käytettyä."

Nainen, 31

"Olen pitkään sairastanut diabetestä, jo 25 vuotta ja nähnyt monia mittareita. Olisi kiva kokeilla jotain uutta välillä, se antaisi motivaatiota omaankin hoitoon."

Mies, 39

"Mittaan päivässä sokeria useasti niin, että alkaa sormenpäät kärsiä. Olisipa kiva testata onnistuuko se sokerin mittaaminen muutenkin.

"Nainen, 49

"Olen ykköstyypin diabeetikko ja sairastanut 22 vuotta. Sairastuin ollessani 27-vuotias ja odottaessani ensimmäistä lastani. Sokeritasapainoni on ollut ja on edelleen erinomainen/hyvä, mutta sen ylläpito vaatii useita mittauskertoja vuorokaudessa. Mittaan verensokerin 6-8 krt/vrk - myös yöllä. Tätä taustaa vasten olisi ihanteellista löytää mittari/liuska, joka vaatii entistä pienemmän veripisaran. Olen aktiivinen sekä liikunnallisesti että sosiaalisesti, joten mielestäni hyvä valinta testiryhmään."

Nainen, 55

"Tässä kun joutuu mittailemaan arvojaan, olisi mahdollisimman helppo ja näppärä laite kiinnostava. Oma "reijittäjäni" on huono, sormea jomottaa kunnolla jonkin aikaa."

Nainen, 61

"Olen sairastanut diabetestä 57 vuotta, joten olen käyttänyt kovasti erilaisia mittareita. En kuitenkaan FreeStyleä."

Nainen, 36

"Olen sairastanut tyypin 1 diabetestä vuodesta 2002. Suurin ongelma hyvän hoitotasapainon saavuttamisessa on minulla juurikin mittaaminen, koska iso ja kömpelö mittari ei kulje mukana. Inhoan myös sitä, kun joudun tekemään useamman reiän ennen kuin saan riittävän suuren veripisaran mitattavakseni."

Testiryhmäläiset kokeilevat FreeStyle Liteä kahden viikon ajan, jonka jälkeen he raportoivat kokemuksistaan Helmessä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.