Mainos

Designin ja valon liitto – tutustu mullistavaan Philips MyLiving -valaistuskonseptiin

Philips vastaa ledivallankumoukseen uusilla valaistuskonsepteilla, joissa yhdistyvät ekologinen leditekniikka ja design. MyLiving-sisustusvalaistuskonseptin avulla on helppo luoda kodikas tunnelma. Näin valosta tulee keskeinen osa kodin tyyliä ja toimivuutta.

Jokainen valaisin toimii luovien linjojen ja muotoilun ansiosta paitsi valonlähteenä myös design-esineenä. Lämminhenkinen MyLiving-valaistuskonsepti koostuu sekä klassisista että moderneista valaisimista. Useat eri viimeistely- ja mallivaihtoehdot tekevät valaisimista helposti yhdistettäviä esimerkiksi verhojen ja huonekalujen kanssa.

Philipsin uuden aikakauden valaistuskonseptien ideana on, että valaistusta voidaan käyttää itseilmaisun välineenä – niiden avulla pystytään valaisemaan kokonainen huone mielialan ja tilanteen mukaan.

Valolla on tutkimusten mukaan suuri merkitys ihmisten hyvinvointiin. Uusien valaistusratkaisujen tärkein tavoite on ihmisten elämänlaadun parantaminen.

Ekologinen leditekniikka tuottaa lämmintä valoa

Suuressa osassa MyLiving-valaistuskonseptin tuotteita on käytetty ekologista leditekniikkaa, joka säästää tehokkuutensa ansiosta jopa 80 % energiaa verrattuna vanhaan teknologiaan. Ne tuottavat miellyttävää lämmintä valoa, joka riittää koko huoneen tasaiseen valaisemiseen. Parhaimmillaan ledilamput kestävät 20 vuotta.

MyLiving-valaistuskonsepti sisältää seinä-, lattia-, pöytä- sekä kattovalaisimia useisiin erilaisiin koteihin.

Artikkelin tarjoaa: Philips

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja