Mainos

Designia kahvihetkiin

Tony Alfströmin ja Brian Keaneyn yhteistyönä syntynyt Warm tee- ja kahvisetti on eleetön, mutta huomiota herättävä astiasarja teen ja kahvin nauttimiseen. Sarjaan kuuluvat läheisesti myös Maku- tarjoilulautaset ja tarjotin sekä Tanja Sipilän suunnittelema Newton; maitokannun ja sokeriastian yhdistelmä.

Warm- kannussa ja kupeissa ei ole kädensijaa, siitä kaadetaan kuten pullosta. Kannun ympärille on kiertynyt laminoidusta puusta suojus, joka tekee ulkonäöstä minimalistisen ja itämaisen. Samalla se suojaa kättä kuumalta. Puulajeina kädensijoissa on käytetty laminoitua pähkinää tai tammea. Käyttäjäystävällinen kannun kansi on valmistettu korkista. Se ei kuumene, joten siitä voi hyvin ottaa tukea, kun kaataa kuumaa juomaa kuppiin.

Suomalainen Tony Alfström ja Irlannista kotoisin oleva Brian Keaney tapasivat opiskeluaikanaan. Molemmilla on samankaltainen halu tutkia ja luoda uutta. Miksi suunnitella uudelleen se, mikä on suunniteltu jo monta kertaa?

Alfströmin ja Keaneyn perustamalle Tonfisk designelle suunnittelee myös Tanja Sipilä. Hänen Käsialaansa on Newton sokeri- ja maitosetti, joka sopii hyvin Warmin seuraan. Siinä maito ja sokeri matkustavat samassa kannussa.

Warm matkaa myös maailmalle. Se on valittu pari vuotta sitten Shanghain Sheraton- hotelliin kahvin ja teen tarjoiluun.

Toimittaja: Hanna Sumari
Kuvauksen astiat: Tonfisk www.tonfisk-design.fi

(T.i.l.a. 3.5.2006)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.