Denise Richards teki erikoisen lupauksen

Näyttelijä Denise Richards on tehnyt uudeksi vuodeksi lupauksen, jolla hän pyrkii kantamaan kortensa kekoon ympäristön hyvinvoinnin vuoksi.

40-vuotias näyttelijä Denise Richards ilmoitti innoissaan blogissaan aikomuksestaan luopua muovipulloista kokonaan ympäristösyiden vuoksi.

Näyttelijätär toivoo, että ihmiset tekisivät tänä vuonna lupauksia, joiden vaikutukset kantautuvat pitkälle. Hän muistuttaa, ettei lupausten tule koskea aina ainoastaan omia asioita.

– Nyt on loistava hetki alkaa kiinnittää huomiota omiin päätöksiin. Sen sijaan, että lupautuisi pudottamaan perinteiset viisi kiloa kuntosalilla, miksei tekisi lupausta, joka edistää sekä luonnon että perheen hyvinvointia ja rahatilannetta samaan aikaan? Minä päätin vastikään luopua pullotetusta vedestä mainitsemieni syiden vuoksi, Richards kertoo.

Näyttelijätär on kauhuissaan vuosittain käytetyn muovin määrästä, josta suurin osa päätyy luontoon.

– Muovipullojen valmistukseen käytetään joka vuosi peräti 1,5 miljoonaa tonnia muovia ja suurin osa tuosta määrästä päätyy kaatopaikalle. Ja vaikka jo kierrättäisikin, on monia syitä, joiden vuoksi kannattaa jättää muovipullot ostamatta, Richards muistuttaa.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja