Mainos

Demokraatit ylistivät Edwardsia, republikaanit haukkuivat

Mielipiteet siitä, kumpi on vahvempi, Edwards vai Bushin varapresidentti, vaihtelee USA:ssa vastaajan puoluekannan mukaan. Yhtä mieltä ollaan vain siitä, että miehet ovat täysin erilaisia.

John Edwardsin eilinen nimitys demokraattien varapresidenttiehdokkaaksi otettiin Yhdysvalloissa vastaan ristiriitaisesti. Demokraatit olivat Edwardsista innoissaan, republikaanit taas pitivät häntä liian liberaalina.

Presidentti ja republikaanien presidenttiehdokas George W. Bush toivotti Edwardsin tervetulleeksi kilpaan, ja toivoi "hyvää ja eloisaa vaalikamppailua".

Republikaanit julkistivat kuitenkin eilen tv-mainoksia, joissa Edwardsia nimitettiin poliittiseksi noviisiksi ja liian liberaaliksi äänestäjien enemmistölle.

Vastassa kokenut Dick Cheney

Vertailu presidentti George W. Bushin varapresidenttiin Dick Cheneyyn alkoi heti.

Republikaanit uskovat, että monessa liemessä keitetty Cheney möyhentää valtakunnanpolitiikan keltanokan Edwardsin.

Demokraattivaikuttajat ylistivät Kerryn valintaa vähintäänkin puolueuskollisuuden takia. Monet olivat Kerry-Edwards -parivaljakosta myös aidon tuntuisesti innoissaan.

- Yhdessä Kerry ja Edwards taistelevat sellaisen Amerikan puolesta, joka on parempi kaikille ja vahvempi kuin koskaan, ja vihdoin taas yhtenäinen, senaattori Hillary Rodham Clinton muotoili.

(MTV3-STT)

Kerry ja Edwards aloittavat yhteisen kampanjointinsa jo tänään.

(Uutiset klo 8 07.07.2004)

(Huomenta Suomi 07.07.2004)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.