Demi oli Ashton Kutcherin toinen valinta

Mila Kunis on paljastanut ihastuneensa Miehen puolikkaat -tähteen jo 14 vuotta sitten. Tunne on ollut molemminpuolinen.

Näyttelijäpari Ashton Kutcher ja Mila Kunis ovat seurustelleet nyt viisi kuukautta, mutta ihastus on kytenyt jo 14 vuotta. Pari tapasi ensimmäisen kerran 70's Show -televisiosarjan kuvauksissa vuonna 1998 ja Kunis paljasti vuonna 2001 ihastuneensa vastanäyttelijäänsä.

– Olin, että voi ei, hän on Calvin Klein -malli ja minun pitää suudella häntä! Olin niin ihastunut häneen, Kunis paljasti People-lehdelle.

Kutcher saikin tietämättään Kuniksen ensimmäisen suudelman ohjelman kuvauksissa. Parin kemia olisi voinut hyvin toimia myös sarjan kuvausten ulkopuolella.

– Ashton on aina pitänyt Milaa suloisena. Ihastuminen on todellista, lähde paljasti US Weeklylle.

Ihastus kuitenkin jäi televisiosarjan kuvausten päätyttyä ja Ashton Kutcher vietti kuusi vuotta Demi Mooren kanssa. Pari tapasi illallisella vuonna 2003, jonka jälkeen he aloittivat seurustelun ja pian Kutcher muuttikin jo itseään 15 vuotta vanhemman Mooren ja hänen lastensa luo.

Aviopari esiintyi yhdessä punaisilla matoilla ja julkaisi ahkerasti kuvia toisistaan Twitterissä. Kutcher tuli hyvin toimeen myös Mooren entisen miehen Bruce Willisin ja heidän lastensa kanssa.

Katso kuvat Ashtonin ja Demin avioliitosta: Demi oli Ashton Kutcherin toinen valinta

MIEHEN PUOLIKKAAT Subilla tiistaista perjantaihin klo 19.30.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat