Demi Mooren tyttäret hakevat äidilleen lähestymiskieltoa?

Näyttelijän elämä on ollut varsinaisessa syöksykierteessä sen jälkeen, kun hänen ja Ashton Kutcherin avioliitto päättyi.

Demi Mooren viimeinen vuosi on ollut täynnä järisyttäviä tapahtumia. Avioeron jälkeen naisella huhuttiin olevan pahoja alkoholi- ja päihdeongelmia ja Demin jo ennestään hoikka olemus riutui melkein olemattomiin. Demi myös kiidätettiin sairaalahoitoon syistä, joita ei ole julkisuuteen kerrottu. Julkisuuteen päätyneessä hätäpuhelussa kuitenkin paljastuu, kuinka näyttelijän ystävät ovat erittäin huolissaan tajuttomaksi menneestä ystävästään.

Demin tyttäret aiemmasta avioliitosta Bruce Willisin kanssa ovat nyt saaneet ilmeisesti tarpeekseen äitinsä sekoiluista ja harkitsevat huhujen mukaan jopa lähestymiskiellon hankkimista.

Rumer, Scout ja Tallulah ovat miettinee RadarOnline-sivuston mukaan järeämpiä keinoja saadakseen rauhaa äidiltään.

– Tytöt harkitsevat lähestymiskieltoa, jotta Demi ei voisi enää ottaa heihin yhteyttä. He tekivät jo viikkoja sitten selväksi äidilleen, etteivät he halua puhua äitinsä kanssa. Hän ei kuitenkaan usko tyttäriään, lähde väittää.

Demi Mooren väitetään soittelevan tyttärilleen jatkuvasti jättäen heille itkuisia viestejä. Demi myös rukoilee tyttäriensä olevan yhteydessä äitiinsä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat