Demi Lovato värjäsi hiuksensa hurjalla My Little Pony -sävyllä: Katso kuvat!

Nuori X Factor USA -tuomari ja laulaja Demi Lovato ei puhunut puuta heinää sanoessaan, että hän voisi värjätä hiuksensa vaikkapa sinisiksi. Nykyään laulajatar viihtyy turkooseissa merenneito-hiuksissa, jotka eivät kuitenkaan vie naisen uskottavuutta ulapalle. Tämä trendi kantaa nimeä My Little Pony -värjäys – uskaltaisitko sinä kokeilla samaa?

-tuomari Demi Lovato, 21, on oikea kameleontti hiuskuontalonsa kanssa – laulajalla on nähty vaikka minkäkin väriset hiukset aina blondista brunettiin, punapäästä pinkkiin hiussuortuviin. Laulajatar on itse sanonutkin, että on innokas kokeilemaan mitä erilaisempia hiusvärejä.

Katso myös:

Nyt nuori nainen on jälleen seurannut uusimpia, villeimpiä trendejä hiusvärikokeilunsa kanssa ja onkin värjäyttänyt hiuksensa turkooseiksi vellovan -trendin myötä.

Turkoosi hiusväri ei kuitenkaan syö Lovaton uskottavuutta, vaan päinvastoin: kuka olisi uskonut, että näinkin radikaali väri voi näyttää näinkin sivistyneeltä ja elegantilta! Lovato onkin oiva esimerkki siitä, kuinka tärkeää on se, miten oman lookinsa kantaa ja mitä omalla pukeutumisellaan ja tyylillään haluaa milläkin hetkellä viestittää.


AVAlla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 21.

Lue myös:

X Factor USA: Neljän tuolin haaste, osa 4/4.


MTV

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja