Mainos

Demariopiskelijatkin hiiltyivät puolueelleen

Sdp:n puheenjohtajan kansanedustaja Jutta Urpilaisen ja puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtajan Eero Heinäluoman uusi, ulkomaalaisvastaisten äänestäjien kalasteluksi tulkittu linja on suututtanut nyt myös puolueen opiskelijajärjestön. Eilen moitteita tuli puolueen nuorisoliitolta.

Heinäluoma itse on kiistänyt ulkomaalaisvastaisuuden.

- Keskustelussa asetetaan väärin perustein vastakkain heikoimmassa asemassa olevat ryhmät: maahanmuuttajat ja työttömät. Huomio tulisi sen sijaan kiinnittää työnantajien epäeettiseen toimintaan, demarien opiskelijajärjestön SONKin puheenjohtaja Katri Nokela sanoo tiedotteessaan.

Samoin sanoi eilen toisen oppositiopuolueen vasemmistoliiton puheenjohtaja kansanedustaja Paavo Arhinmäki. Nokelaa maahanmuuttokeskustelun uusi käänne "hämmentää".

- Jos Sdp haluaa edelleen olla työväenpuolue, sen tulee puolustaa työläistä puuttumalla kaksien työmarkkinoiden ongelmaan. Pimeän ja harmaan työvoiman käyttö on ongelma erityisesti rakennusalalla, Nokela sanoo.

SONKin mukaan työperusteista maahanmuuttoa tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa.

- SONK vaatii Sdp:n maahanmuuttoa käsittelevältä työryhmältä linjauksia, jotka perustuvat sosialidemokraattisiin arvoihin.

(MTV3)

(24.4.)

(24.4.)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.