Mainos

Dellin pääjohtaja: It-alalla käänne parempaan

Maailman suurimman PC-toimittajan Dellin pääjohtaja Michael Dell povaa it-alalle käännöstä parempaan jo tämän vuoden puolella. Kaikkia alan yrityksiä uusi nousu ei kuitenkaan tule koskemaan.

Vaikka it-alan yritysten äkkikuolemien ja ongelmien on pelätty jatkuvan Yhdysvaltain taantuman vanavedessä pitkälle ensi vuoteen, tietokonejätti Dell Corporationissa uskotaan alan nopeampaan toipumiseen. -Uusi kasvu alkaa vielä tämän vuoden puolella, mutta se ei koske kaikkia alan yrityksiä.

Heikot heikentyvät ja vahvat voimistuvat, sanoi Suomessa vierailulla oleva Dellin pääjohtaja Michael Dell tiistaina. Esimerkiksi verkkokauppapuolella ja teleoperaattoreilla sukellus ei hänen mukaansa taitu yhtä nopeasti. Tietokonepuolella pääjohtaja sen sijaan odottaa selvää menekin vauhdittumista jo syksyllä.

-Tietokonekantaa uusitaan keskimäärin kolmen vuoden välein, ja yritysten millennium-hankinnat alkavat olla jo vanhoja. Piristysruiskeena tulevat toimimaan myös Microsoftin uudet tuotelanseeraukset, Dell arvioi.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.