Del Piero näytti huutelijoille – katso upea vaparimaali!

Alessandro Del Piero sai maalitilinsä auki Australian jalkapalloliigassa komealla tavalla. Del Pieron upeasta maalista huolimatta Sydney hävisi Newcastlelle 2-3.

Del Piero pelasi ensimmäisen ottelunsa Australiassa vieraskentällä ja tuolloin vastustajan fanit huutelivat Del Pieroa muun muassa rahan hukaksi.

Newcastlea vastaan vuoden 2006 maailmanmestari kuitenkin näytti parasta osaamistaan. Del Piero laukoi paristakymmenestä metristä kierteisen vapaapotkun komeasti yläkulmaan. 1-1-tasoitusmaali syntyi ottelun 26. minuutilla.

Toinen Australian liigaan tuotu tähti, entinen Englannin maajoukkuepelaaja Emile Heskey kuitenkin vei Newcastlen uudelleen johtoon ennen taukoa. Heskey sai pallon ilmassa maalin eteen ja hän tykitti taitavasti pallon suoraan ilmasta verkkoon. Maali oli myös Heskeylle ensimmäinen Australiassa.

Toisella puoliajalla Newcastle lisäsi johtoaan ja Sydney pääsi vain maalin päähän, joten Del Pieron kotidebyytti ei tuottanut pisteitä.

Del Piero ja Heskey kuitenkin vetivät Sydney FC:n kotistadionille väkeä ja meteliä riitti.