Deittisivusto parisuhteessa eläville: Uskottomuuteen kehottava sivusto nyt Suomessa

Internetin deittisivustot eivät ole vain sinkuille. Nyt "uskottomuussivustoksi" kutsuttu deittipalvelu rantautuu Suomeen. Palvelun kohderyhmää ovat parisuhteessa elävät ihmiset, jotka etsivät salasuhdetta.

Victoria Milan on Pohjoismaiden ensimmäinen deittisivusto avioliitossa ja parisuhteessa eläville henkilöille, jotka etsivät salaisia suhteita. Nyt uskottomuussivustoksia kutsuttu palvelu rantautuu Suomeen.

Nettideittailun suosio on kasvanut Suomessa räjähdysmäisesti viimeisten viiden vuoden aikana, ja suomalaisilla deittisivustoilla on yli kaksi miljoonaa seuranhakuprofiilia. Tähän asti nettideittailu on ollut Suomessa sinkkujen yksinoikeus, mutta tähän on tulossa muutos.

Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedal kertoo, että Suomessa yli 35 prosenttia deittisivustojen jäsenistä on naimisissa tai avoliitossa.

– Tutkimukset osoittavat, että 60-70 prosenttia kaikista avio- tai avoliitossa elävistä on ollut uskottomia. Uskottomuus on siis melko yleistä ja normaaliakin pitkässä suhteessa - ja monissa tapauksissa se auttaa piristämään liittoa. Me saamme päivittäin sähköpostia jäseniltä, jotka kiittävät meitä avioliittonsa pelastamisesta ja siten perhe-elämänsä ylläpitämisestä, Vedal sanoo.

Suomessa ollaan uskottomampia kuin muualla pohjoismaissa

Victoria Milan toteutti laajan markkinatutkimuksen ennen lanseeraustaan Suomessa. Kysely osoitti, että palvelulle on Suomessa kysyntää jopa enemmän kuin muualla pohjoismaissa. Näyttää siltä, että suomalaiset ovat uskottomampia kuin naapurinsa ruotsalaiset ja norjalaiset. Myös suomalaiset naiset vaikuttavat hyvin avarakatseisilta. Yli 70 prosenttia parisuhteessa elävistä suomalaisnaisista vastasi voivansa harkita parisuhteen ulkopuolista suhdetta, mikäli he eivät jäisi kiinni.

– Tavoitteemme on saavuttaa 200 000 avioliitossa ja parisuhteessa elävää suomalaista jäsentä vuoden 2011 loppuun mennessä, Vedal kertoo.

Deittailua anonyymisti

Deittipalvelun jäsenyys on anonyymi ja luottamuksellinen, eikä kenenkään henkilöllisyyttä paljasteta ennen tapaamista.

– Turvallisuus on ehdottoman olennainen tekijä siinä, että palvelun käyttökokemuksesta tulee paras mahdollinen. Siksi kaikki profiilit ja kuvat, jotka palveluun ladataan hyväksytetään tarkastajillamme. Jäsen voi myös itse ilmoittaa sopimattomasta käytöksestä klikkaamalla "raportoi tämä profiili" -painiketta. Me annamme jäsenten asettaa itse rajansa ja palvelussa on useita toimintoja, jotka helpottavat kontaktien hallitsemista, Vedal sanoo.

Jäsenten on myös helppo blokata käyttäjiä, joiden kanssa he eivät toivo kontaktia, jolloin heistä tulee "näkymättömiä".

– Kunnioitamme asiakkaiden yksityiselämää ja henkilökohtaisia valintoja, emmekä velvoita ketään muuhun kuin kohteliaaseen ja rehelliseen käytökseen, kun he ovat sivustollamme. Jäsenemme voivat löytää, flirttailla ja ehkä myöhemmin tavata jonkun tuhansista avioliitossa tai parisuhteessa elävistä miehistä ja naisista, jotka etsivät samaa, Vedal sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Sininen viestintä

Kuvat: Shutterstock, Wavebreakmedia, Yri Arcus

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja