Dawson's Creek -tähti murtui kyyneliin Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä – kertoi vaimonsa saaneen jo neljännen keskenmenon

Dawson’s Creek -tähti James Van Der Beek joutui kokemaan jokaisen vanhemman painajaisen, kun hänen vaimonsa Kimberly sai keskenmenon. Tämä oli jo perheen neljäs keskenmeno.

USA:n Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa kuultiin surullisia uutisia maanantaina 18. marraskuuta, kun Dawson’s Creek -tähti James Van Der Beek kertoi vaimonsa saaneen keskenmenon. Van Deer Beek kertoi asiasta suorassa lähetyksessä juuri ennen hänen toista esitystään.

James murtui kyyneliin kertoessaan suru-uutisesta yleisölle ja tv-katsojille.

– Se pieni sielu, jota odotimme perheeseemme, otti oikoreitin, johonkin muuhun maailmaan. Sitä emme koskaan saa tietää, miksi näin kävi. Sitä olen yrittänyt kertoa lapsillenikin.

– Tällainen kokemus se avaa sinut. Se avaa sydämesi, syventää arvostustasi. Se tekee sinusta inhimillisemmän, Van Der Beek kertoi surun murtamana.

Hän myönsi, että ei olisi uskonut tanssivansa maanantaina USA:ssa nähdyssä suorassa lähetyksessä, mutta teki sen vaimonsa vuoksi.

– Kimberly sanoi minulle, että ei ole vielä saanut tarpeeksi tanssistani. Kimberly tanssin sinun vuoksesi. Tanssin meidän vuoksemme, Van Der Beek sanoi kameralle.

Hän kertoi myös, että he ovat käyneet keskenmenon läpi jo kolme kertaa ennen tätä, mutta tällä kertaa se kävi niin lähellä vauvan odotettua syntymää.

Perheen oli määrä saada uusi perheenjäsen huhtikuussa. Keskenmeno oli myös aiheuttanut hänen vaimolleen Kimberlylle vakavan terveydellisen uhkan.

– Olemme kiitollisia, että hän toipuu nyt, mutta tämän kaiken läpikäymisessä riittää tekemistä vielä pitkäksi aikaa, James kirjoitti julkaisemansa Instagram-kuvansa yhteydessä.

Kuvassa Kimberly makaa sairaalavuoteella tyttärensä Olivian, 9, vieressä.

Parikunnalla on viisi lasta Olivia, 9,  Annabel, 5, Emilia, 3, Gwendolyn, 1,  ja Joshua, 7.

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja