David joutui väkivallan uhriksi työpaikallaan – törkeällä teolla olikin yllättävän myönteinen seuraus

1:23

David Miller, 63, joutui hyökkäyksen kohteeksi yövuorossa. Mies meni lääkäriin, jossa hyökkäys osoittautuikin onnenkantamoiseksi!

Myös tämä epätoivoinen polkupyörävaras tallentui kameraan!

Amerikkalainen David Miller joutui työpaikallaan väkivallan kohteeksi. Tilanteella oli kuitenkin yllättävän suotuisia seurauksia.

Miller, 63, on töissä bensa-asemalla. Eräänä yönä asemalle saapui asiakas, joka vaati saada ostaa alkoholia. Miller kertoi asiakkaalle, ettei myyminen aamukolmen jälkeen ollut mahdollista.

Asiakas raivostui ja löi Milleriä kasvoihin niin, että tämä kaatui. Sitten asiakas pakeni.

"Sen takia minulta löytyi pieni, hyvälaatuinen aivokasvain"

Miller meni lääkärin tutkimuksiin, koska isku oli osunut häntä pään alueelle. Pian kävi ilmi, että törkeä asiakas oli itse asiassa tehnyt Millerille palveluksen.

– Tämän vuoksi menin pään kerroskuvaukseen varmistaakseni, ettei mies tehnyt mitään vahinkoa. Sen takia minulta löytyi pieni, hyvälaatuinen aivokasvain, joka päästään hoitamaan aikaisessa vaiheessa, Miller kuvasi haastattelussa.

"Haluan vain nähdä, että hän kääntää elämässään uuden lehden"

Miller antoi poliisille luvan julkaista videon tapauksesta. Hän uskoo, että tapaus voisi olla myös tekijälle hyödyksi, sillä tämä voisi hakeutua vieroitushoitoon sen vuoksi.

– Hän voisi muuttaa elämänsä tänään tämän virheen vuoksi, uskonnollinen Miller sanoo.

–  Jos hän on fiksu, hän antautuu itse. Haluan vain nähdä, että hän kääntää elämässään uuden lehden ja saa paremman elämän.

Poliisi etsii tekijää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja