David Beckham purskahti itkuun kuultuaan vauvauutisen!

Jalkapalloilija David Beckhamin kovan kuoren alla sykkii rakastava sydän. Tähti purskahti vuolaisiin kyyneliin kuultuaan Victoria-vaimoltaan tämän olevan raskaana.

Muotisuunnittelija Victoria Beckham, 36, halusi kertoa raskaudestaan David-miehelleen romanttisen illallisen ääressä.

– Hän (Victoria) alkoi keskustella heidän tulevaisuudestaan perheenä ja siitä, tapahtuisiko se Englannissa vai Yhdysvalloissa, lähde paljastaa.

– Mutta kun hän (David) sanoi, että heillä on kolme lasta, joita pitää ajatella, Victoria hymyili ja sanoi 'neljä'. David vain hymyili hänelle ja purskahti itkuun. Hän on tunteellinen mies ja se oli hyvin hämmentävää hänelle.

– Hän sanoi Victorialle, ettei olisi voinut toivoa parempia uutisia. Hän on niin iloinen, ettei voi lopettaa itkemistä!

Parilla on kolme lasta ennestään: Brooklyn, 11, Romeo, 8, ja Cruz, 5. Heille Beckhamit kertoivat iloiset uutiset joulupäivänä.

– Se oli taianomaista. Victoria kertoi heille, että äidillä on erityislahja, mutta heidän pitää odottaa sitä. Sitten hän kertoi, että he voisivat odottaa uutta veljeä tai siskoa.

– David vuodatti taas kyyneleitä, kun lapset huusivat ja juoksivat ympäriinsä. Se oli paras joululahja, jonka he perheenä pystyivät saamaan, ja se oli hyvin tunteikas päivä.

Beckhamit ovat pyytäneet julkkiskokki Gordon Ramsayta ja tämän Tana-vaimoa tulevan lapsensa kummeiksi.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja