David Beckham esitteli rantakuntoaan, katso

Jalkapalloilija David Beckham tarjosi silmäniloa auringonpalvojille esitellessään treenattua kroppaansa.

David Beckham, 35, osoitti olevansa rento rantaleijona viettäessään hauskaa rantapäivää poikiensa kanssa Malibussa, Los Angelesissa viime viikonvaihteessa.

Beckham oli ottanut rannalle mukaan koko poikakolmikkonsa: Brooklynin, Romeon ja Cruzin. Rouva Victoria Beckhamia, 37, ei rannalla nähty, sillä raskaana oleva muotiguru oli Englannissa hoitamassa bisnesasioita.

Rantapäivästä nautiskellut ja iloisen näköinen David Beckham ei ota itseään jalkapalloilijana onneksi liian tosissaan, sillä isä innostui pelaamaan poikiensa kanssa biitsifutista. Lisäksi pojat viihtyivät aaltojen syleilyssä surffilautojen kanssa.

Huolehtivainen isä Beckham katsoi, että pojilla oli t-paidat päällä, jotta nämä olisivat liialta auringonporotukselta suojassa.

Lippalakkiin ja violetteihin, pitkiin shortseihin sonnustautunut isä itse esitteli timmiksi treenattua kroppaansa ja lukuisia ylävartalonsa tatuointeja rannan naisväen iloksi.

Beckham edustaa tällä hetkellä yhdysvaltalaista seuraa, Los Angeles Galaxyä ja hänet on valittu maailman seksikkäimmäksi jalkapalloilijaksi ja maailman seksikkäimmäksi mieheksi monessa eri äänestyksessä.

Beckhamista tulee neljättä kertaa isä ensi kesänä, kun pariskunta saa kauan haaveilemansa tyttövauvan.

MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja