Daruden Sandstorm Kanadan singlekärkeen

Darude lyö edelleen omia ennätyksiään. Miehen ensimmäinen singlejulkaisu Sandstorm on noussut Kanadan virallisella singlelistalla viidenneltä sijalta ykköseksi. Listaviikkoja singlellä on takanaan kuusi.

Tämä on kautta aikojen ensimmäinen kerta, kun suomalaisartisti on Pohjois-Amerikassa listaykkösenä. Daruden taakse singlelistalla jäivät muun muassa Backstreet Boys, Madonna ja Destiny s Child.

Suomessa Darude esiintyy helmikuussa järjestettävässä Miss Suomi -kisassa. Kilpailu välitetään suorana lähetyksenä perjantaina, 9. helmikuuta, klo 20.00 - 21.00 MTV3 -kanavalla. Daruden lisäksi toisena artistivieraana on italialainen Eros Ramazzotti.

Darude aloittaa kahden viikon mittaisen Australian-kiertueen ensi viikolla. Samalla hän tekee promootiota Before The Storm -albumilleen, mikä julkaistaan Australiassa 22.1.2001. Darude esiintyy Australiassa muun muassa isoissa TV-ohjelmissa, kuten Pepsi Chartissa sekä Channel V:llä. Molemmat Daruden singlet, Sandstorm ja Feel The Beat, ovat olleet Australian tanssilistan ykkösenä.

Sandstorm-single on julkaistu nyt sekä Kanadassa että USA:ssa. Ensimmäinen pidempi visiitti kyseisiin maihin on suunniteltu alustavasti alkamaan maaliskuun puolivälissä.

Lue myös:

    Uusimmat