Mainos

Danny ja Joel Hallikainen sopivat kiistansa

Joel Hallikainen hyväksyy Dannyn eilisen anteeksipyynnön. Hallikainen kertoo MTV:n uutisille, että asiat on sovittu ja loppuun käsitelty.

Muusikko Joel Hallikainen suivaantui musiikkineuvos Ilkka "Danny" Lipsasen televisiossa esittämistä väitteistä. Danny esiintyi viime torstaina MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa muistelemassa edellisenä päivänä kuollutta ystäväänsä Kirkaa. Kun puhe kääntyi Kirkan kokemiin taloudellisiin vastoinkäymisiin, Danny mainitsi nähneensä alalla paljon "Joel Hallikaisia", jotka eivät ole ajoissa hoitaneet omaa talouttaan.

Tämä loukkasi Hallikaista. Hän kirjoitti lauantaina Ilta-Sanomissa avoimen kirjeen, jossa Hallikainen muistutti olevansa nollapisteestä aloittanut yksinhuoltajan poika, jolla on sata konserttia vuodessa, ja joka työllistää välillisesti kymmeniä. "Kymmenen vuotta tv:ssä omalla show'lla ovat liimanneet minut kansakunnan muistiin", Hallikainen mainitsi.

Danny pahoittelee Joel Hallikaiselle aiheuttamaansa mielipahaa

Danny harmittelee eilen Ilta-Sanomien haastattelussa, että tuli tarpeettomasti maininneen Hallikaisen nimen Huomenta Suomi -ohjelmassa. Ilta-Sanomissa Danny toteaa Hallikaisen nimen nousseen mieleensä paristakin syystä. Hallikaisella oli esimerkiksi aiemmin ollut vastoinkäymisiä peruutetun konserttikiertueen takia. Lisäksi hänen isot jälkiveronsa 90-luvulla olivat tavallaan tyyppiesimerkki, miten viihdealalla käy helposti suursuosion hetkellä, jos verotusasioita ei ennätä hoitaa huolella. Danny korostaa, että hänen heitossa ei missään tapauksessa ollut mitään henkilökohtaista.

 • Katso tästä Dannyn haastattelu Huomenta Suomi -ohjelmassa 1.2.2007

(MTV3-Ilta-Sanomat)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.