Mainos

Danielle julkaisi poikkeukselliset ennen ja jälkeen -kuvat: "Ymmärrän, että yleensä tällaiset kuvat eivät ole tässä järjestyksessä"

Danielle törmäsi ennen-kuvaansa Facebookin vanhoissa julkaisuissa. Hän ymmärsi elämänsä muuttuneen. 

Where The Eff Is My Handbook -blogiin kirjoittava Danielle Silverstein jakoi netissä ennen- ja jälkeen-kuvansa, jotka eivät ole aivan tavanomaisia.

– Ymmärrän, että yleensä tällaiset kuvat eivät ole tässä järjestyksessä, Silverstein kirjoitti myös Facebookissa jaettujen kuvien oheen.

Ennen-kuvassa hän seisoo urheilullisena ja valmiina juoksemaan maratonin. Jälkeen-kuvassa hän painaa 13 kiloa enemmän.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Silverstein törmäsi ennen-kuvaansa Facebookin vanhoissa julkaisuissa. 

– Rehellisesti sanottuna minun oli vaikeaa edes löytää kuva itsestäni nyt, koska annan ihmisten ottaa niitä niin harvoin, Silverstein sanoo.

Maraton-kuvassa urheilu kuului vielä hänen elämänsä ykkösasioihin, ja hän oli kovassa kunnossa. Nyt motivaatio on siirtynyt muihin asioihin.

– Miksi? Totuus on, etten oikeastaan ole varma. Totuus on, ettei sillä oikeastaan ole väliä. Olinko onnellinen vasemmalla olevassa kuvassa? Suurimmilta osin kyllä. Olenko onnellinen nyt? Suurimmilta osin kyllä, Silverstein pohtii.

Hän kertoo olevansa yhtä hyvä äiti, vaimo, ystävä ja sisko kummassakin kuvassa. Elämä kuitenkin muuttuu vuosien mittaan.

– Nykyisessä tilanteessani valitsen viettää aikaani muilla tavoin kuin siten, että heräisin viideltä aamulla treenaamaan maratonia. Valitsen sen, että syön mitä haluan, kun menen ravintolaan, enkä mieti jokaista päätöstä ja sitä, miten sen vaikuttaa painooni ja kestävyyteeni. Yritän kovasti olla syyllistämättä itseäni tästä. En ehkä keräile mitaleja kisoissa tai mahdu pienimpiin housuihini, mutta keskityn muihin saavutuksiin, kuten siihen, että kirjoitan enemmän ja nautin varhaisaamun hiljaisuudesta ja rauhasta mukavalta sohvaltani käsin, Silverstein kuvailee.

Silversteinin mukaan on ollut taistelua hyväksyä se, ettei hän vietäkään päivittäin aikaa kuntosalilla tai treenaa rankasti. Elämä on kuitenkin saanut uudenlaista sisältöä, kun treenaaminen ei vie kaikkea aikaa.

– Toivon, etten luontaisesti tuntisi yhtään syyllisyyttä, kun annan tämän ajan elämässäni tähdätä erilaisille suuntaviivoille, erilaisiin vaatekokoihin ja prioriteettilistoihin. Ehkä seuraava vaihe elämässäni sisältää toisen maratonin, viiden kilometrin juoksun tai jopa triathlonin. Mutta yksi (elämän)vaihe ei ole parempi kuin toinen. Ne ovat vain erilaisia.

Silverstein huomauttaakin, että oikeassa elämässä ei ole ennen-jälkeen-kuvia. On vain elämää, joka muuttuu ja vaihtelee – aina tilanteen mukaan!

***

6:34

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.