Daniel Ricciardon ajovirheellä kallis hinta, aussitähti manasi pettymystään – "Haluaisin iskeä nyrkkini seinästä läpi"

Renault-kuljettaja Daniel Ricciardo jäi lauantain aika-ajoissa vasta 13. lähtöruutuun, mikä sai australialaistähden vihaiseksi.

Ricciardo putosi viimeisestä osiosta vain sadasosien turvin, sillä eroa jatkoon viimeisen jatkopaikan napanneeseen Sergio Pereziin jäi vain 0,023 sekuntia. Ricciardon toisessa osiossa tekemä ajovirhe koitui lopulta tähtikuljettajan kohtaloksi, mikä sai Ricciardon vihaiseksi.

– Kaksi tai kolme sadasosaa pudottivat minut kolmannesta osiosta. Kun erot ovat niin pieniä, en voi syyttää autoa, vaan syy on kuljettajassa. Tulin 12. mutkaan liian kovaa ja menetin vauhtiani ulostulossa. Olen vihainen itselleni, Ricciardo tylyttää F1:n verkkosivuilla.

Taistelu keskikastin tallien välillä on ollut koko kauden tiukkaa, mutta pienet erot korostuivat lauantaina entisestään. Ricciardo nauttii tasaisesta kilpailusta, mutta pienet erot tuovat mukanaan myös karvaita pettymyksiä.

– On hienoa, että erot ovat niin pieniä. Se tekee siitä hauskaa ja mielenkiintoista, mitä keskikastin taistelu tällä hetkellä onkin. Tänään minä olin tuon ryhmän hännillä, mikä on turhauttavaa. Haluaisin iskeä nyrkkini seinästä läpi, mutta en voi syyttää kuin itseäni, Ricciardo summaa.

Lue myös:

    Uusimmat