Daniel Ricciardolta suoraa puhetta tallinsa tilanteesta – "Taas samanlaista paskaa"

F1-live: Formuloiden isoimmat puheenaiheet Meksikon GP:n alla 15:58
MTV Uutiset Live ennakoi tulevan viikonlopun Meksikon osakilpailua.

Renaultin tähtikuljettaja Daniel Ricciardon ensimmäinen kausi ranskalaistallin ohjaksissa on ollut vaiherikas. Ylä- ja alamäkiä sisältänyt kausi on välillä vetänyt Renaultin leivissä mielet mataliksi.

Ricciardon ja Renaultin vuoristoratamainen kausi sai jatkoa myös hiljattain Japanissa, kun australialaiskuski jäi aika-ajoissa vasta sijalle 16. Kilpailussa Ricciardo ajoi kuitenkin upeasti autonsa kuudenneksi, mikä oli hänen kautensa toiseksi paras sijoitus.

– Aika-ajojen jälkeen ajattelin, että taas samanlaista paskaa. Ajattelin, että emme oikein saa taukoa ongelmistamme, mutta saimme lopulta viimeinkin tuloksen, jonka ansaitsimme, Ricciardo toteaa Autosportin haastattelussa.

Tulevana viikonloppuna F1-sirkus rantautuu Amerikkaan, tarkemmin Meksikoon. Ricciardo toivoo pistesijoitusten jatkuvan peräkkäisinä viikonloppuina ajettavissa Meksikon ja Yhdysvaltojen osakilpailuissa.

– Meille tulee nyt kaksi kivaa perättäistä viikonloppua. Toivottavasti pystymme pääsemään kiinni pistesijoituksiin, Ricciardo kertoo.

Renaultin suoritukset ovat vaihdelleet kisaviikonloppujen välillä jopa radikaalistikin. Hyviä pistesijoja ovat seuranneet keskeytykset ja todella kehnot suorituksen, mitkä ovat vetäneet mielet matalaksi ranskalaistallin sisällä.

– Pääsemme ylös ja sitten putoamme, mikä vetää hieman leukoja rintaan, ja sitten yritämme jälleen päästä takaisin ylös. Meidän täytyy pitää positiivisuutta yllä ennen kuin kausi loppuu, Ricciardo painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat