Daniel Craig nauratti yleisöä Bond-lehdistötilaisuudessa

MTV3.fin Viihdeuutiset seurasi paikalla, kun hurmaava James Bond -näyttelijä Daniel Craig nauratti paikalla ollutta lehdistöä.

Torstai-iltapäivänä Lontoossa jännitys oli huipussaan, kun paikalla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa julkistettiin tieto uudesta Bondin Skyfall-elokuvasta. Elokuvassa esiintyy seksikkäinä Bond-tyttöinä Naomie Harris ja Berenice Marlohe. Muina näyttelijöinä nähdään Ralph Fiennes, Albert Finney,Ben Whishaw ja Judi Dench. Elokuvan pahiksena nähdään Javier Bardem, ja sen ohjaa Oscar-palkittu Sam Mendes.

Aiemmista elokuvista poiketen kyseinen elokuva ei pohjaudu Flemingin kirjaan, vaan siinä on aivan uusi käsikirjoitus. Bond-elokuvien tuottaja Barbara Broccoli haluaa, että aiemmin Bond-hahmoa näytellyt Daniel Craig jatkaa Salaisen agentin roolia.

Naisten sydämet vienyt näyttelijäkomistus esiintyikin elokuvan lehdistötilaisuudessa hyväntuulisena, ja hän nauratti paikalla olleita 130 ympäri maailmaa paikalle saapuneita eri lehdistön edustajia. Karismaattisella näyttelijällä tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä hän saa jatkaa Bondina niin kauan kuin hän sitä saa tehdä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Skyfall ei jää viimeiseksi Bond-elokuvaksi.

Lehdistötilaisuuden päivämäärä on myös historiallisesti merkittävä, sillä tänään 3. marraskuuta tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun ensimmäisenä Bondina nähty Sean Connery allekirjoitti sopimuksensa Bond-roolistaan Tohtori no -elokuvassa. Lisäksi uuden Bond-filmin kuvaukset käynnistetään Lontoossa välittömästi 3. marraskuuta, ja seksiä tihkua elokuvassa on luvassa runsaasti paljasta pintaa. Siinä muun muassa Craig ja Bardem esittelevät timmejä vartaloitaan ilman paitaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat