Dallas palaa ruutuun uusin jaksoin!

J.R., Bobby ja Sue Ellen palaavat Southforkiin ja luvassa on jälleen salaisuuksia, juonittelua ja petollisia kuvioita.

Mukana on tällä kertaa myös Ewingien uusi sukupolvi, joka on vähintään yhtä kunnianhimoinen ja juonitteleva kuin vanhempansa. Sarja ei ole uusintaversio, vaan tapahtumat jatkuvat 20 vuotta alkuperäisten tapahtumien jälkeen. Kamppailu vallasta, rakkaudesta ja Southforkista jatkuu!

Uuden Dallaksen tähtiä ovat Josh Henderson (Täydelliset naiset, Kaukana kotoa), Jesse Metcalfe (Täydelliset naiset, Chase), Jordana Brewster (Kauhun oppitunnit, Fast Five, Hurjapäät), Julie Gonzalo (Eli Stone, Veronica Mars) ja Brenda Strong (Täydelliset naiset, Everwood, Viiden juttu). Mukana ovat myös legendaariset Bobby, Sue Ellen ja J.R., eli Patrick Duffy, Linda Gray ja Larry Hagman.

J.R:n ja Bobbyn vuosikausia käymä veljessota saa nyt uudet kasvot, kun Ewingien jälkikasvu jatkaa siitä mihin vanhemmat jäivät. Perheen omaisuudesta ja tulevaisuudesta käydään kiivasta vääntöä, kun serkukset käyvät taistoon keskenään. Uutena taisteluparina nähdään J.R:n ja Sue Ellenin poika John Ross (Josh Henderson) ja Bobbyn adoptoitu poika Christopher (Jesse Metcalfe).

DALLAS syksyllä MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat