Mainos

Dalai-lama saapuu vierailulle Suomeen

Tiibetin hengellinen johtaja dalai-lama saapuu Suomeen. Hän pitää vierailunsa aikana kaksi puhetilaisuutta Espoon Barona-areenalla 20. elokuuta.

Aamupäivän puheessaan dalai-lama opettaa buddhalaisuutta. Iltapäivän yleisöluennon aihe on "Myötätunnon voima". Molemmat tilaisuudet käännetään suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi.

Iltapäivän puheensa lopuksi hän vastaa yleisön esittämiin kysymyksiin. Kysymykset pitää jättää niille varattuihin keräyspisteisiin ennen tilaisuuden alkua. Järjestäjät muistuttavat, että vain osa kysymyksistä ehditään käsitellä.

Vierailun aikana dalai-lama tapaa ainakin liike-elämän edustajia ja Suomessa asuvia tiibetiläisiä, kertoo vierailun järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Cecilia Innanen.

Innanen ei kuitenkaan kertonut nimiä, sillä tapaamisia ei ole vielä vahvistettu. Poliitikoiden tapaaminen on vielä epävarmaa.

75-vuotias dalai-lama tulee vierailulle Suomalais-tiibetiläisen kulttuuriseuran ja Songtsen ry:n vieraana. Tämä on hänen viides vierailunsa Suomessa.

(MTV3 – STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.