Dakota Fanningista on kuoriutunut upea nuori nainen – katso

Jo aivan pikkulapsena näyttelijänä tutuksi tullut hurmaava Dakota Fanning on tätä nykyä hurmaava nuori nainen. Tuoreissa kuvissa näyttelijätär poseeraa upeampana kuin koskaan aiemmin.

Näyttelijä Dakota Fanning, 19, ikuistettiin The 70th Venice International Film Festival -tapahtumassa upeisiin otoksiin, joissa hän poseeraa luonnollisena ja erityisen hurmaavana. Vuodet ovat kasvattaneet Fanningista harvinaisen upean naisen, jolla on itsetunto kohdallaan.

Venetsiassa järjestettyjä kuvauksia varten Fanning on valinnut ylleen mustan jumpsuitin ja sirot korkokengät. Jumpsuit on Viktor & Rolfin ja Fanningin korkokengät kuuluisan Louboutinin käsialaa. Yksinkertainen ja klassinen asukokonaisuus puki hoikkaa näyttelijätärtä.

Musta väri pukee erityisen vaaleahipiäistä Fanningia vaikuttavalla tavalla: asun ja tähden vaaleiden kutrien ja vaalean ihon välinen kontrasti korostaa nuoren näyttelijättären parhaita puolia. Tähden asu todistaa myös se, että klassinen asukokonaisuus ei välttämättä kaipaa lainkaan asusteita näyttääkseen viimeistellyltä.

Aikuistunut Fanning suosii hyvin luonnollista tyyliä, eikä hän ole tottunut käyttämään paljon meikkiä. Vaaleahiuksinen tähti onkin harvinaisen raikas näky luonnollisessa lookissaan ja rennossa pitkässä polkkatukassaan.

AVA on myösFacebookissa, TwitterissäjaInstagramissa– tutustu!

Lisää asiaa muodista Muodin huipulle -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja