Cristal Snow tuskailee tanssitreeneissä: Luulin tämän olevan helpompaa

Huonoksi harjoittelijaksi tunnustautuva tähtioppilas Cristal Snow on kokenut epätoivoisia hetkiä tanssitaipaleellaan jo ennen kilpailun alkua.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaileva Cristal Snow on tuskaillut tanssitreeniensä kanssa. Taival on ollut miehen mukaan ylä- ja alamäkeä vuoron perään.

– Maanantaina treenit eivät olleet hyvät, tiistaina taas olivat. Nukuin yöni hyvin, niin se vaikutti heti treeneihin, Cristal Snow kertoo.

Epätoivon pilkahtamisesta huolimatta Cristal Snow on iloinen siitä, että on saanut kehuja oman Kia-opettajansa lisäksi myös muilta tähtiopettajilta. Kehuja on sadellut erityisesti tanssiasennosta.

– Kaikki on niin pienistä asioista kiinni. Joku pieni nyanssi voi loksauttaa kaiken muun kohdalleen. Jos käden asento on väärin, paino voi lähteä heittämään, Cristal selventää.

Sunnuntaina edessä olevaa suoraa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetystä Cristal Snow odottaa hermostuneena.

– Itkettää! Huonojen treenien jälkeen soitin frendeille, että ei musta ole tähän. Luulin, että tämä olisi paljon helpompaa, tähtioppilas tuskailee.

– He muistuttivat minua siitä, että olen huono harjoittelemaan ja sanoivat, että vasta kun valot syttyvät, askeleet menevät kohdalleen. Nyt täytyy opetella, että antaa kaikkensa myös treenisalissa. Asenne pitää saada napsautettua kohdilleen, Cristal tietää.

Räväkkä viihdetähti lupaa, että sunnuntaina tanssiparketilla nähdään mieleenpainuvia liikkeitä.

– Sen voin paljastaa, että seksikyykky on tulossa! Se tulee olemaan tänä syksynä tanssivillitys ympäri Suomen yökerhojen, Cristal nauraa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat