Cristal Snow tiukkana: Tanssituomarit saisivat hankkia silmälasit

Tähtitanssija Cristal Snow kritisoi tanssituomari Jorma Uotista liian kovasta linjasta henkilökohtaisten tanssien arvostelemisessa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa koettiin sunnuntaina 5. lokakuuta 2014 suuria tunteita. Illan aloitti traagisella tarinallaan Cristal Snow, jonka tanssi äitinsä kuolemasta sai tuomari Krisse Salmisen kyyneliin.

Jorma Uotinen ei kuitenkaan päässyt kiinni tanssin syövereihin. Uotinen antoi tähtiparin rumbasta neljä pistettä, ja moitti Cristalin laulamista kappaleen aikana.

Cristal on kääntänyt katseen jo uuteen tanssiin, mutta tuomareiden kovat kommentit tulivat mieleen vielä treenien tiimellyksessä tiistaina.

– Tuomareista saisivat jotkut hankkia silmälasit, Cristal puuskahtaa.

– Jorman kommentit olivat aika kovia ja lannistuin niistä hetkeksi, hän myöntää.

Cristal ymmärtää täysin, että tuomareiden on puututtava tähtitanssijoiden tekniseen suorittamiseen. Tanssitähden mielestä nyt kuitenkin oli väärä hetki.

– Uotinen oli päättänyt mielestäni linjauksensa etukäteen, mutta nyt ei ollut oikea lähetys tiukkuudelle. Saimme tehtävänannoksi näyttää tunnetta tanssin kautta, joten sen olisi pitänyt olla päällimmäisenä.

– Nyt piti avata sydäntänsä, ja nämä kommentit olisi voinut antaa sellaisella viikolla, jolloin se ei ole niin henkilökohtaista tanssijoille.

Cristal ja Kia saivat rumbastaan 22 pistettä. Tiukkojen tuomarikommenttien jälkeen Cristalin sydäntä lämmitti palaute, jota on tulvinut tanssin jälkeen.

– Olen saanut runsaasti lämmintä palautetta. Jos yksikin ihminen sai television välityksellä tunnelatauksen, se on minulle tärkeämpää kuin pisteet, Cristal kiteyttää.

Suora nettilähetys nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat