Cristal Snow tanssipaineistaan: Ystävyydet vaarassa ellen voita

Tanssitähti Cristal Snow kertoo ystäviensä luovan miehelle paineita tulevissa suorissa tanssilähetyksissä.

Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa nähtävä Cristal Snow valmistautuu parhaillaan muiden tanssitähtien tavoin syksyn ensimmäiseen suoraan tanssilähetykseen. Tähtioppilaiden koitosten syksy alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 21.9.

Lataus etenkin ensimmäisessä lähetyksessä on suuri, ja moni tähtioppilas aikookin kutsua paikalle henkikseksi tuekseen läheisiä ihmisiään. Myös Snow aikoo toimia näin, mutta kavereiden suhtautuminen kisaan on luonut miehelle lisää paineita.

– Moni on tiennyt, että tämä on ollut pitkäaikainen haaveeni, joten he ovat puolestani tosi iloisia. Toisaalta moni on myös sanonut, että ystävyytemme katkeaa, ellen voita kisaa, Snow kertoo.

Suorat sanat tulivat myös Cristalin työkaverilta NikoLalta, kun Cristal pyysi tätä tuekseen ensimmäisen suoran lähetyksen yleisöön.

– Hän sanoi ettei tiedä tuleeko, koska jos olen tosi p****a, häntä nolottaa! Että on ehkä parempi katsoa ensimmäinen jakso kotoa siltä varalta, että iskee myötähäpeä. Tällaisia ystäviä mulla on, Cristal nauraa.

– Mutta pysyypähän ainakin jalat maassa, mies jatkaa.

Ystävät eivät ole ainoita, jotka luovat Cristalille paineita. Mies on asettanut riman itselleen korkealle, eikä halua astella live-parketille keskeneräisenä.

 – Mä ehkä oletin olevani vähän parempi ja luulin vähän liikoja itsestäni. Olen vähän pettynyt itseeni, koska en nappaakaan asioita haltuun niin nopeasti kuin luulin. On vähän pelonsekainen olo!

– Ensimmäisessäkään suorassa lähetyksessä en haluaisi hapuilla yhtään, vaan haluaisin olla täydellinen.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat