Cristal Snow'lla ja Putouksen Antti Holmalla yllättävä historia

Putouksen syksyn toisessa lähetyksessä vieraili Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa parhaillaan kisaileva Cristal Snow.

Putouksessa tavattiin lauantaina monia yllätyskasvoja. Yksi lähetyksessä piipahtaneista tutuista naamoista oli Cristal Snow, joka kisaa itse parhaillaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Snow nähtiin ohjelmassa omana itsenään osana yhtä live-sketsiä.

– Saimme omat kenraaliharjoituksemme niin hyvin vedettyä läpi, että pääsin tänään tänne. Oli kiva tulla, sillä olen katsonut Putousta paljon itsekin, Snow kertoi MTV.fille Putous-kulisseissa.

Snow on itsekin tunnettu kyvyistään luoda koomisia hahmoja. Sketsihahmoja katsellessa aiheen läheisyys saakin miehen aivot raksuttamaan ammattimielessäkin. Huumorista pääsee silti myös nauttimaan rennoin silmin. 

– Minulla on jo omat suosikkini tämän kaudein sketsihahmoistakin, mutta niitä en vielä paljasta! Itseeni uppoaa parhaiten oikein synkkä huumori. Tykkään siitä, että kipeitäkin asioita voi käsitellä komedian avulla.

Myös uusien Putous-tähtien joukosta löytyy miehen tuttuja.

– Mukana on montakin hyvän päivän tuttua ja Antti Holman kanssa olimme taannoin samaan aikaan yökerhossa töissä. Siellä me vasta haaveilimme isoista asioista, joten onkin hassua, että nyt olemme molemmat päässeet näinkin pitkälle!

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaina kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat